Rijssen, Winkelcentrum de Hogewal

Na de voorbereiding van een goede anderhalf jaar hebben we in een periode van circa 3 maanden de complete vernieuwing van het winkelcentrum de Hogewal uitgevoerd. Door de goede voorbereideing in combinatie met de flexibiliteit van aannemer zijn alle winkels gedurende de verbouwing gewoon open gebleven en is het overlast tot een absoluut minimum bepert gebleven.

Een perfecte samenwerking tussen Jansen Group, IDVR Projectontwikkeling, AGS Architect en Akor B.V.  met een resultaat waar we trots op mogen zijn.

Winkelcentrum de Hogewal heeft weer een moderne en frisse uitstraling gekregen, welke goed past bij de regio. Naast de strakke witte plafonds, lichte tegels en optimale verlichting is er voor een warme sfeer veel hout toegepast. Door de plafonds en entrees te verhogen onstaat er gevoelsmatig een zee van ruimte.

Verduurzaming was ook een belangrijk aspect van de renovatie. Een aantal zaken die uitgevoerd zijn: extra isolatie, puien entrees voorzien van HR++ glas, Dimbare ledverlichting en, gebruik van FSC hout,  helemaal van deze tijd GASLOOS. Het winkelcentrum wordt verwarmd en gekoelt door energiezuinige warmtepompen. 

Voor

Na

Na

Na

Wilt u meer informatie over Jansen Group? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.